Kapcsolat, ajánlatkérés

 

Keresd Lacit.

+36 30/372 53 32

Cégünk a telefonhívásokat nem rögzíti, az azok során esetlegesen közölt adatokat nem rögzíti.

ambach.grafika@gmail.com

 

Fontos: A cég, csak online működik. Nem rendelkezünk állandó iroda helységgel. Ezért telefon és e-mail tudunk komonikálni. Megértésüket előre is köszönöm.

Az árajánlat kérésével Ön tudomásul veszi, hogy az árajánlat kérő e-mail-ben esetlegesen megadott adatai cégünk tudomására jutnak. Ezeket az adatokat mi kizárólag az árajánlat adása céljából kezeljük, azokról nyilvántartást nem vezetünk, az adatokat harmadik személy számára hozzáférhetővé nem tesszük és későbbi marketing tevékenység céljából sem használjuk fel.

Adatkezelési szabályzat

A cég tevékenysége során az adatkezelést az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltakkal összhangban végzi.

A cég weboldalának látogatása, a szolgáltatások igénybe vétele elektronikus regisztrációt ne igényel, nem gyűjtjük látogatóink adatait elektronikus hírlevél küldése, vagy későbbi marketing tevékenység érdekében.

A cég ügyfelei adatait kizárólag a megrendelések teljesítése céljából kezeli, azokról nyilvántartást nem vezet, harmadik félnek azokat nem adja ki. Az árajánlat kérése során az árajánlat kérő e-mail-ben esetlegesen megadott adatokat kizárólag az árajánlat adása céljából kezeljük, azokról nyilvántartást nem vezetünk, az adatokat harmadik személy számára hozzáférhetővé nem tesszük és későbbi marketing tevékenység céljából sem használjuk fel.

A céggel folytatott telefonos beszélgetések rögzítésre nem kerülnek, az akkor esetlegesen közölt személyes adatok nem kerülnek rögzítésre.

A cég tevékenysége során adatkezelést kizárólag annak ügyvezetője folytat.

Kérdése van? Írja meg online!

Kérjük pontosan töltse ki az alábbi mezőket.


Vissza az előző oldalra

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
-
-